Elkészítés: A spenótleveleket alaposan megmostam, kissé összevágtam, leforráztam, lecsepegtettem. A petrezselyemzöldet finomra aprítottam, a hagymát felkockáztam. A zsemléket langyos vízbe áztattam néhány percre, majd alaposan kinyomkodtam, a sajtot lereszeltem.
Minden hozzávalót a fűszerekkel együtt egy nagy keverőtálba halmoztam, hozzáütöttem a tojásokat, és botmixerrel az egészet homogén masszává dolgoztam.
A sütőt 180 fokra előmelegítettem, egy tepsire sütőpapírt borítottam, majd kenőecsettel felvittem rá az olívaolajat. Nedves kézzel kis fasírtokat formáltam a masszából, nagyjából 5 cm átmérőjűeket. Mindegyiket egy villa hátuljával csíkosra igazítottam.
15-18 perc alatt megsütöttem úgy, hogy félidőben mindegyiket megfordítottam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.