Elkészítés: A lisztbe belekeverem a sót, ezután egyenletesre összemorzsálom a margarinnal. Hozzáadom apró darabokban a liptóit és a tojássárgáját. Az egészet - kézzel - összegyúrom a tálban. A tésztát 2-3 részre kell osztom - attól függően, hogy mekkora a nyújtódeszka -, és kinyújtom kb. 5-6 mm vastagságura. Ezután derelyevágóval kb. másfél cm széles csíkokra vágom. A tetejét ezután megkenem a felvert egész tojással, meghintem a reszelt sajttal, és a köménymaggal. Sütőpapíron, közepes lángon 10-15 percig sütöm. (Kb. 3 tepsire való sajtos rúd lesz belőle)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.