Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, majd megpucoljuk, és nagylyukú reszelőn lereszeljük. A sajtot nagylukú reszelőn szintén lereszeljük. A tepsit kevés vajjal kikenjük, és elkezdjük a rétegezést. Legalulra 1 sor reszelt burgonya kerül, amit ízlés szerint megszórunk sóval. Erre kenünk 1 sor tejfölt, majd alaposan megszórjuk a lereszelt sajttal. Addig folytatjuk, amíg az alapanyag tart, de úgy, hogy legfelülre tejföl és sajt kerüljön. Aki gondolja, tehet a tetejére vajat, én nem szoktam, mivel a sajt már eleve elég zsíros. Lassú tűznél szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.