Elkészítése: A tésztát enyhén sós, 1 evőkanál olajjal kevert vízben megfőzzük. Hideg vízben lehűtjük, jól lecsöpögtetjük.
A főtt tojásokat félbevágjuk, sárgájukat kikaparjuk. Utóbbit szitán áttörjük, az ecettel, a mustárral összedolgozzuk, csipetnyit megsózzuk. A maradék olajat apródonként belekeverjük, majd a tejfölt is hozzáadjuk. A tésztát a kapribogyóval, a fölaprított petrezselyemmel, az apróra vágott főtt tojásfehérjével összeforgatjuk, majd a tejfölös öntetbe keverjük. A paprikát kicsumázzuk, kis kockákra vágjuk, ahogyan a kimagozott paradicsomot is. Az újhagymát megtisztítva vékony karikákra szeljük, a sajtot egycentis kockákra vágjuk. Ezeket is a tésztasalátába forgatjuk, végül salátalevéllel díszített tálba rakjuk.
Elkészítési idő: 35 perc
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.