Elkészítés: A csirkemellet megmossuk, lecsepegtetjük, majd apróbb kockákra vágjuk. Egy serpenyőben 5 dkg vajat hevítünk, hozzáadjuk a megtisztított és apróra vágott vöröshagymát, fehéredésig dinszteljük rajta a csirkehúst, sózzuk, borsozzuk.
A tojást összekeverjük a tejszínnel, a fűszerekkel, a zúzott fokhagymával, a liszttel, a felaprított petrezselyemmel, az apró kockára vágott pirospaprikával és a reszelt sajt 2/3 részével, majd a húsra öntjük, és jól összekeverjük.
Egy tepsit vagy hőálló tálat kivajazunk, beleöntjük a keveréket, a maradék sajttal megszórjuk, paradicsomkarikákkal és petrezselyemmel díszítjük, és előmelegített 180 °C fokos sütőben kb. 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.