Elkészítés: A csirkecombokat szétvágom alsó és felső részére, a csont mellett mindegyiküket bevágom, bőrös oldalukat másfél centinként beirdalom, sózom, borsozom őket, majd félreteszem, hogy pihenjenek kicsit.
A lisztet elkeverem annyi pirospaprikával, hogy kellemes rózsaszínű legyen, a kétféle sajtot lereszelem, összekeverem. A tejszínt, a tejföllel és a borral alaposan elvegyítem.
Előveszek egy méretes magasfalú tepsit, kikenem az olívaolajjal. A csirkecombokat megforgatom a paprikás lisztben, hogy mindenhol érje, majd szépen belehelyezem bőrös felükkel felfelé a tepsibe. Ráöntöm a tejszínes, tejfölös, boros mártásomat, alufóliával lezárom a tepsit, és betolom a 170 fokosra előmelegített sütőbe.
Légkeveréssel 25-30, a nélkül 40-45 percig így párolom. Az idő elteltével leveszem a tepsiről a fóliát, ha a hús megpuhult, rászórom a reszelt sajtot, visszateszem a sütőbe annyi időre, hogy az rápiruljon.
Amikor elkészült, azonnal tálalom, köretként burgonyapürét, krokettet vagy párolt rizst, rizibizit kínálok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.