Elkészítés: A sajtot egészben beledobjuk 5 percre forró vízbe, majd kivesszük, és nyújtódeszkán 1/2 cm-esre sodorjuk. Tegyünk alá fóliát, és ezen sodorjuk! Keverjük simára a krémsajtot. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd kenjük a kinyújtott sajtra, tegyünk rá salátalevelet, paradicsomkarikát, és a fólia segítségével tekerjük fel. Pár órára tegyük hűtőbe. A kenyereket vágjuk annyi szeletre, ahány szeletet vágunk a sajttekekercsből. Vajazzuk kicsit meg, fektessük rá a sajtot, é díszítsük pirospaprikával, zöldséggel. Mutatós, kiadós különlegesség.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.