Elkészítés: A húsokat megborsozzuk, megszórjuk ételízesítővel, egy tepsibe helyezzük, pici olajat öntünk rá, alufóliával befedjük, és sütőben puhára pároljuk.
A töltelékhez összedaraboljuk a főtt
tojásokat, hozzáadjuk a vízben áztatott zsemlét, a nyers tojást, az apróra vágott petrezselymet és a 10 dkg apróra vágott gombát. Ízesítjük borssal, sóval, ételízesítővel.
A húsokat ujjnyi vastagon megrakjuk töltelékkel. A tetejére 2 dl tejföl és 10 dkg reszelt sajt keverékét öntjük. A maradék reszelt sajttal megszórjuk, szép pirosra sütjük.
Köretként petrezselymes burgonyát adunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.