Előkészítés: A sajtokat kb. 1,5 cm-es kockákra vágjuk. A körtét megmossuk, szárazra törüljük, és szintén kockákra vágjuk. Az őszibarackot lecsepegtetjük, és a többi hozzávalóhoz hasonlóan felaprítjuk. A petrezselymet megmossuk, szárazra rázzuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: A sajtokat és a gyümölcsöket mély salátástála tesszük, és lazán összekeverjük, hogy ne törjenek össze. Egy másik tálba beleöntjük a tejfölt, a joghurtot, és simára keverjük. Beletesszük a petrezselymet, borsozzuk, hozzáadjuk a tárkonyt, a reszelt narancshéjat, a mézet, és ezekkel is jól összekeverjük. Sót ne tegyünk bele, mert a sajt elég sós. Az öntettel meglocsoljuk a salátát, kb. 15 percig állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek, de nem tesszük hűtőbe, mert a sajtok így jobban kiadják ízüket.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 668 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.