Elkészítés: A vöröshagymát felszeleteljük, és az olajon megdinszteljük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ezután hozzáadjuk a babot, pár szemet villával szétnyomkodunk, hogy kissé besűrűsödjön, majd kevés tejszínt öntünk hozzá.
A szufléhoz először elkészítjük a besamelt, azaz vajat hevítünk egy serpenyőben, majd hozzáadjuk a lisztet, pár perc után hozzáadjuk a tejet és a joghurtot, majd jól elkeverjük. Amíg még meleg a besamel, beletesszük a reszelt sajtot, a sót, a mustárt és a kurkumát, majd alaposan elkeverjük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a tojás sárgáját. A tojás fehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan elkeverjük a besamellel.
A szuflétálkákat (kb. 4-5 darabot) kivajazzuk, kilisztezzük, majd belekanalazzuk a tésztát a tálka 3/4-éig.
200 fokos sütőben kb 20-30 perc alatt készre sütjük, és azonnal tálaljuk a hagymás babbal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.