Elkészítés: A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy 22 cm átmérőjű sütőformát baconnel kibélelünk úgy, hogy túllógjon az edényen. A húst a lisztben és a tojásban megforgatjuk, és lerakunk egy sort a kibélelt formába, megszórjuk reszelt sajttal, majd egy sor bacon következik. A rétegezést addig folytatjuk, míg a hozzávalókból tart: hús, piros színű paprika karikázva, bacon, sajt, hús, zöld paprika, bacon, sajt... a tetejére hús kerüljön. Ekkor meglocsoljuk a tejföllel, ráhajtjuk a lelógó szalonnát. Előmelegített sütőben sütjük kb. 1 órát, az első 40 percben alufóliával letakarva. Ha kész kihűtjük, egy éjszakát pihentetjük hűtőben, másnap kiborítjuk és felszeleteljük. Hidegen és melegen is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.