Elkészítés:
1.) A combokat megmossuk, és enyhén besózzuk.
2.) Egy közepes tepsit kibélelünk sütőpapírral, és egy ecsettel vékonyan beolajozunk.
3.) Elkészítjük a tölteléket: a tarját ledaráljuk és összekeverjük a reszelt sajttal, a tojássárgákkal, a tejföllel és a borssal.
4.) A csirkecombok bőrét meglazítjuk és minden egyes comb bőre alá kb. 1-1,5 evőkanálnyi tölteléket töltünk.
5.) A combok tetejét az ecsettel vékonyan beolajozzuk, megszórjuk egy kevés fűszersóval és egy fóliával befedjük.
6.) Előmelegített sütőben 45-50 perc alatt ropogós-aranybarnára sütjük. (A sütési idő felénél levesszük a fóliát!)
Rizi-bizivel, petrezselymes burgonyával vagy párolt zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.