Elkészítés: A zsemléket tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A sajtot kb. 1x1 cm-es kockákra vágjuk.
Egy tálban összekeverjük a darált húst a hagymákkal, a tojásokkal, borssal, sóval, pirospaprikával és a kinyomkodott zsemlékkel. A masszából gombócokat formázunk. Mindegyik közepébe teszünk 1-1 sajtkockát, megformázzuk, zsemlemorzsába forgatjuk.
Közepes lángon olajban kisütjük. Főzelékekhez feltétnek vagy önállóan körettel is nagyon finom. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.