Elkészítés: A sárga tésztához a margarint, a porcukrot, a vaníliás cukrot habosra keverjük. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és belekeverjük a masszába. Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és belesimítjuk a tésztát.
Amíg sül, kikeverjük a barna tésztát a sárgához hasonlóan, de hozzáadjuk a kakaóport is. Ugyanígy tepsiben kisütjük.
Ha kihűlt, hosszában kettévágjuk, majd a lapokat lekvárral megkenjük, és összeragasztjuk: a sárga lapra kerül a barna, majd ismét a sárga, és így tovább. Ha összeraktuk, a sütemény tetejére fektetünk egy nagyobb vágódeszkát és egy kb. fél kg-os súlyt, majd így hagyjuk legalább egy órán át. A nehezéket levéve kb. 1,5 cm széles szeletekre vágjuk, ezeket váltakozva egymásra ragasztjuk a lekvárral. 4 szeletből lesz egy rúd.
A kész rudakat bevonjuk a langyosra melegített csokimázzal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.