Elkészítése: A narancslét a borral nagy, mély, kerek üvegtálban összekeverjük. A jól megmosott narancsok sárga héját kisujjnyi szélesen úgy hámozzuk le, hogy hosszú csíkot kapjunk, a fehér bundáját lehántjuk és eldobjuk. A húsát kis kockákra vágva a narancsos borba keverjük, ha magot találunk benne, természetesen kidobjuk. A narancshéjspirált úgy akasztjuk a tál szélére, hogy az italba lógjon, és legalább egy óráig behűtjük. Tálalás előtt még a jégkockákat is belekeverjük, hogy a sangria jéghideg legyen. (Ha gyengébbre akarjuk készíteni, több narancslével hígítjuk, illetve szódavizet is önthetünk bele.) Széles szájú poharakba töltjük, és kiskanalat is adunk hozzá, hogy a narancsdarabokat kiszedhessük belőle.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.