Az öntet hozzávalóit kikeverjük. Folyóvíz alatt gondosan átöblítjük a hozzávalókat.
A porcsin vastagabb szárait eltávolítjuk, a barackot kimagozzuk és hosszában cikkekre vágjuk.
Elrendezzük a tányéron és leöntjük a a citrusos öntettel, majd megszórjuk a száraz serpenyőben illatosra pirított mandulaforgáccsal.
Megjegyzés
A virágokat lehetőleg a saját kertünkből szedjük, és csak kis mennyiségben fogyasszuk. Csak hibátlan szirmúakat és kártevő menteset használjunk. A virágot ne mossuk le, mert a szirmok összetapadnak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.