Elkészítés: A friss élesztőt a langyos, cukorral elkevert tejben felfuttatjuk. A liszthez hozzáadjuk a puha vajat, az egész tojást és a már felfutott élesztőt. Simára dagasztjuk, majd letakarva a duplájára kelesztjük.
A sárgabarackokat jól megmossuk, majd kettévesszük és kimagozzuk. A meggyet - ha friss, megmossuk, kimagozzuk, ha pedig befőttből vételezzük, akkor - lecsepegtetjük.
A megkelt tésztát lisztezett deszkán 1-2 centi vastagra kinyújtjuk, majd szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, kirakosgatjuk a gyümölcsökkel, majd barnacukorral az egészet áthintjük, és erre még őrölt fahéjat is szórunk ízlés szerint.
Előmelegített sütőben 160-170 fokon megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.