Elkészítés: Az aszalt barackot apróra vágjuk, és egy kevés meleg vízben enyhén felpuhítjuk őket, majd jól lecsepegtetve a lekvárhoz keverjük.
A töltelékhez a cukrot habosra keverjük a vajjal, majd hozzáadjuk a tojássárgákat, a vaníliás cukrot és a túrót. A zselatin megduzzasztjuk a tejben és megolvasztjuk, majd a túrós keverékhez keverjük. A fehérjét kemény habbá verjük és hozzáforgatjuk a túrós töltelékhez.
A tortaformában hagyjuk a piskótát, rátesszük a túrótöltelék felét, rákanalazzuk a lekváros tölteléket, majd befedjük a maradék túrós krémmel. Ekkor a tölteléket - egy kést függőlegesen beleállítva - kanyargós mozdulatokkal „cirmosra” keverjük.
A csokit gőz fölött megolvasztjuk, és egy sütőpapírra vékonyan elkenjük. Mikor megdermedt, darabokra törjük, és mozaikszerűen beburkoljuk vele a tortánkat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.