Elkészítés: A margarint a porcukorral és egy kis kávéval eldolgoztam, utána belekevertem a darált kekszet, a meggyet és annyi kávét, hogy a massza gyurmázható állagú legyen. Tulajdonképpen úgy készült az elején, mint egy keksztekercs. A csokit egy kevés margarinnal gőz felett felolvasztottam, adtam hozzá a meggybefőtt levéből, amiből egyébként a tésztába is tettem. A masszát tortaformába öntöttem, tetejére körbe meggyszemeket ültettem, majd leöntöttem a tetejét a csokival. Betettem a hűtőbe, hogy összedermedjen a csokoládé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.