Elkészítése: A húst apró kockákra vagy hosszabb csíkokra vágjuk, majd sóval, borssal, cukorral, zúzott fokhagymával és tamarinddal fűszerezzük, összeforgatjuk 10 dkg olvasztott vajjal, és legalább 1 éjszakán át pácoljuk.
A mogyorószószhoz a mogyoróvajat a kókusztejjel kikeverjük, ízesítjük curryvel, citromlével és sóval.
Nyársra húzzuka húskockákat, ha csíkokra vágtuk, akkor cikkcakkban felszúrjuk a nyársra, majd grillen, parázs felett sütjük meg.
Tálaláskor uborka- és hagymaszeletekkel, valamint a mogyorómártással kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.