Elkészítése: A húst apró kockákra vagy hosszabb csíkokra vágjuk, majd sóval, borssal, cukorral, zúzott fokhagymával és tamarinddal fűszerezzük, összeforgatjuk 10 dkg olvasztott vajjal, és legalább 1 éjszakán át pácoljuk.
A mogyorószószhoz a mogyoróvajat a kókusztejjel kikeverjük, ízesítjük curryvel, citromlével és sóval.
Nyársra húzzuka húskockákat, ha csíkokra vágtuk, akkor cikkcakkban felszúrjuk a nyársra, majd grillen, parázs felett sütjük meg.
Tálaláskor uborka- és hagymaszeletekkel, valamint a mogyorómártással kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.