Elkészítés: Megmossuk és apró kockára vágjuk a húsokat és belsőségeket. A felaprított hagymát a zsírban megpároljuk, hozzáadjuk a fokhagymát, majd az apró kockákra vágott húsokat. Hagyjuk, hogy levet engedjen, majd ezt elpároljuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, a borsot, sót, a babérlevelet és a kicsumázott szárított paprikát. Annyi vízzel engedjük fel, hogy ellepje a húsokat, és puhára főzzük.
Mikor elfőtte a levét liszttel besűrítjük, vízzel felengedjük és összefőzzük, hozzáadunk 1-2 kanál ecetet.
Burgonyafánkkal, párolt rizzsel vagy
zsemlegombóccal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.