Előkészítés: A húst és a savanyú káposztát apróra vágjuk. Az almát megmossuk, megtisztítjuk, kalapját levágjuk, magházát kiemeljük, és még kissé kivájjuk.
Elkészítés: A borókabogyót szétnyomjuk, összekeverjük a hússal, káposztával, a pirospaprikával, a tejföllel, és beletöltjük az almákba. A töltelékre 1-1 teáskanál tejfölt öntünk, és rátesszük az almák kalapkáját. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A sört egy tűzálló tálba öntjük, beleültetjük az almákat, lefedjük a tálat, és kb. 35 percig sütjük. A sütési idő letelte után kivesszük az almákat, a visszamaradt levet elkeverjük a maradék tejföllel, ha kell, kissé besűrítjük. Az almákat a szósszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.