Elkészítés: A szalonnát kiolvasztuk, a hagymát hozzáadva megdinszteljük, majd a paprikával meghintve, kevés vízzel felengedjük. Ízesítjük babérral, borssal, sóval, fokhagymával, egyet forralunk rajta, majd a csíkokra vágott lábszárat hozzáadjuk. Felöntjük a borral. Ha elfővi a levet, folyamatosan pótoljuk, majdnem készre főzzük. A lisztezett tejfellel behabarjuk, adunk hozzá kevés mustárt, cukrot és citromlevet, ízlésünk szerint. Készre forraljuk és tálaljuk tésztával, rizzsel, ki mit szeret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.