Elkészítés: A karajszeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd 2-3 evőkanál olajon fedő alatt egy serpenyőben majdnem készre sütjük, mindkét oldalát szép pirosra. A hús szeleteket kivesszük, egy kivajazott hőálló tába sorakoztatjuk.
A serpenyőben maradt olajhoz (vagy 5 dkg vajhoz) hozzáadjuk a lisztet, halványra pirítjuk. Cseppenként hozzáadjuk a tejet úgy, hogy nem forrhat fel, végül beleadjuk a tojások sárgáit, beleszórjuk a sajtot. Le-levéve a tűzhelyről a tejfölt is hozzákeverve krémmé alakítjuk.
A brokkoli és a karfiol rózsákat sós vízben fél puhára főzzük.
A karajszeleteket megpakoljuk a karfiollal és/vagy a brokkolival, a mártással befedjük, erre még szórhatunk reszelt sajtot, és 200 fokon addig sütjük, míg szép piros nem lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.