Elkészítés: A lecsós raguhoz egy lábasba belerakjuk a 2 kanál zsírt meg a kockára vágott vöröshagymát, a feldarabolt paprikát és paradicsomot, feltesszük párolni lassan. Addig pároljuk, amíg a húst előkészítjük.
A húst nagyobb darabokra vágjuk. Felolvasztjuk a zsírt, beletesszük az összetört fokhagymát, 1 kanál pirospaprikát, egy csipet sót, borsot, majd a húsdarabok minden oldalát megpirítjuk rajta.
A lecsós alapot beleöntjük egy tepsibe (ha sok a leve, nem baj, azon fő meg a hús), a húsdarabokat ráhelyezzük a lecsós ágyra, majd alufóliával letakarva a sütőben lassan 30-40 percig főzzük. A fedőt levéve 10-15 percig tovább sütjük.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.