Elkészítés: A húst kissé vastagabb szeletekre vágjuk, sózzuk, és a serpenyőben felforrósított olajos vajon mindkét oldalát megpírítjuk. Ezt követően aláöntjük a bort vagy a bor+bodzaszörpöt, lefedve félpuhára pároljuk, időnként meglocsolva, és az elfőtt lét pótolva.
A félpuhára főtt húshoz adjuk a szőlőszemek 3/4 részét, kissé összenyomkodjuk, továbbá a negyedelt fügéket is beletesszük, és tovább pároljuk. Mielőtt a teljesen megpuhulna a hús, hozzáadjuk a maradék szőlőszemeket és az apróbb darabokra vágott zsályaleveleket, majd a párolást befejezzük.
Párolt rizzsel tálaljuk a gyümölcsös szeleteket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.