Elkészítés: A sertésszeleteket kiverjük, inas részét bevagdaljuk, besózzuk, lisztbe mártjuk, és forró olajban pirosra sütjük, majd tűzálló tálba rakjuk.
A karfiolt rózsáira szedjük, és enyhén sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, és négyfelé osztva a hússzeletekre halmozzuk.
A tejfölt a tojássárgájával elkeverjük, bevonjuk vele a karfiolos hússzeleteket, a tetejét meghintjük reszelt sajttal. A vajat rámorzsoljuk a húsokra, és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.