Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoltam, sóztam, borsoztam. Forró olajban hirtelen átsütöttem, majd papírtörlőre szedtem.
A burgonyát héjától eltávolítottam, karikákra szeltem.
Egy hőálló tálat olívaolajjal kikentem. A burgonya felét leraktam az aljába, majd megsóztam. Rátettem a hússzeleteket, majd rá a lecsót. 1 fej hagymát is rákarikáztam, szépen elosztottam rajta, befedtem a maradék burgonyakarikákkal. A tejfölbe kevertem a tojást és az ételízesítőt, a burgonya tetejére locsoltam.
Előmelegített sütőben kb. fél órát sütöttem, míg egy kis színt kapott a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.