Elkészítés: A hússzeleteket kivertegetjük, a széleit bevagdossuk, és a felforrósitott vajban mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd kivesszük. A megmaradt zsiradékba beletesszük az apróra vagdalt hagymát, pár percig pároljuk, megpaprikázzuk, belekeverünk 1 evőkanál mustárt, majd felöntjük a borral. Ezután visszatesszük a húst, megsózzuk, borsozzuk, és kb. 30 percig pároljuk lassú tűznél.
Kivesszük a hússzeleteket, s egy tűzálló tálon egymás mellé helyezzük. A lisztet a tejszínnel csomómentesre keverjük, végül hozzáadjuk a húsléhez. Még egyszer - állandóan keverve - felforraljuk. A mártást
ráöntjük a húsra, megszórjuk reszelt sajttal, és kb. 8-10 percre az előmelegített sütőbe tesszük.
Burgonya, rizs vagy tésztaköret illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.