Elkészítés: Ennek a tradicionális angol keksznek az elkészítése igen egyszerű. Kimérem a lisztet és a porcukrot, majd hozzákockázom a teavajat. Ezután összegyúrom a hozzávalókat, majd kinyújtom a tésztát 3 mm vastagságúra. Mivel nem kell bele sütőpor, így csak minimálisat fognak hízni a sütőben a kekszek.
Karácsonyi mézeskalács szaggatóval kiszúrom a tésztákat, egy sütőpapírral kibélelt tepsibe rakom őket, majd 190˙C-on légkeveréses sütőben 15 percig sütöm.
Zárt dobozban sokáig eláll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.