Elkészítés: Az olvasztott vajban futtassuk meg a lisztet, majd dobjuk bele az összezúzott fokhagymát. Öntsük fel a zöldésglevessel, és forraljuk fel. A tejszínt öntsük egy bögrébe, keverjünk hozzá egy kevés forró levest, ezzel sűrítsük be. Sózzuk, borsozzuk, amikor felforrt, turmixoljuk össze.
A zsemlét vágjuk kisebb kockákra, és pirítsuk meg az olívaolajban.
Tálaláskor szórjuk meg a tányérba mert forró leves tetejét a snidlinggel, illetve a pirított zsemlekockával.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.