Elkészítés: A vizet vajjal, cukorral, sóval felforralom, majd lassan hozzáadom a lisztet. Kis lángon kevergetve fényes tésztát formálok belőle. Ha elválik az edény falátol, leveszem a tűzről, és beleteszem a tojásokat. Jól összekeverem. Habzsákbol kis puffancsokat nyomok ki, és 220 fokon, kb. 20-25 percig sütöm. A csokoládét felolvasztom a tejben és vajban (vagy boltban kaphato csokiszószt használok, ezt csak melegíteni kell.) A puffancsok belsejébe fagyit teszek, és csokiszósszal leöntöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.