Elkészítés: A piskótatekercshez egy tálban habosra verem a tojássárgáját a cukorral, egy másikban a fehérjét egy kis sóval. A tojássárgájához pár evőkanál felvert tojásfehérjét adok, majd a sütőporral elkevert lisztet, végül a többi fehérjét is óvatosan hozzákeverem. Megsütöm, és még melegen feltekerem, félreteszem hűlni.
A krémhez a pudingport a kakaóval, a cukorral és a tejjel megfőzöm, amikor kész, félrehúzom, és beleteszem a felkockázott csokit és a rumaromába áztatott mazsolát. Jól megkavarom, és félreteszem.
Előveszem a piskótatekercset, lekvárral megkenem, feltekerem, felszeletelem. Egy nagy tálat kibélelek vele, majd öntök rá a pudingos masszából. Ezután megint piskótatekercs következik, és így folytatom, amíg elfogynak a hozzávalók. A tetejét meghintem egy kis kókuszreszelékkel vagy csokiforgáccsal, hűtőbe teszem, majd tejszínhabbal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.