Elkészítés: A tésztához 4 evőkanál lisztet 4 dl tejben simára főzünk, diónyi vajat adunk hozzá. Kihűtjük, majd 4 tojás sárgáját beledolgozzuk. Csipet sóval ízesítjük, majd a 4 tojás kemény habját is beleforgatjuk. Forró sütőben aranysárgára sütjük, majd vizes damaszton összetekerjük.
A töltelékhez 30 dkg sonkát vagy tarját ledarálunk, kevés mustárral, borssal ízesítjük, tejfölt adunk hozzá.
A kihűlt tésztát ezzel megtöltjük. Tetejére olvasztott vajat locsolunk, reszelt sajttal megszórjuk és 15 percre meleg sütőbe toljuk.
A sajtmártáshoz 3 dkg vajból, 4-5 dkg lisztből rántást készítünk, megsózzuk, és 1 pohár tejföllel felengedjük. 15 dkg trappista sajttal és kevés forró vízzel összekeverve mártássá főzzük. Ezzel öntjük le a tekercset.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.