Elkészítés: A karfiolt 10-15 perc alatt megfőzöm, lecsepegtetem. Egy jénai tálat kikenek vajjal, belehelyezem a karfiolrózsákat rózsával lefelé. A póréhagymát felezve felkarikázom és megfuttatom a vajon.
A krémhez apróra vágom a sonkát (vagy reszelni is lehet), összekeverem a tejföllel, a tojásokkal, a petrezselyemmel, a reszelt sajttal, sóval, fehérborssal, bazsalikommal és a vajon futtatot póréval miután kihűlt. Ezt a krémet kenem a karfiolra. A tetejére is szórok reszelt sajtot. Előmelegített sütőben megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.