Elkészítés: A margarint a tejjel a mikróban lágyra olvasztjuk. Kivéve megkeverjük, majd beletesszük az 1 evőkanál cukrot, az élesztőt és 1 evőkanál lisztet. Állni hagyjuk, míg kicsit habos lesz az élesztőtől,
utána belekeverjük a sót, túrót, majd a lisztet. Állni hagyjuk. kb. 1/4 órát. Ezalatt a sonkát és a hagymát ledaráljuk, a hagymát pici olajon 5 percig dinszteljuk. Megborsozzuk, belekeverjük a sonkát. Amikor langyosra hűlt, belekeverjük a tojásokat, a tejfelt /ha még bolondítani akarjuk, túrót is keverhetünk bele/. Kóstoljuk meg hogy az íze elég sós legyen. A tésztát kinyújtjuk 1 cm vastagra, 8x8-as kockákat vágunk belőle. Közepére halmozzuk a tölteléket, és kis batyut formázunk belőle. Tetejét a tojássárgával megkenjük. Még hagyjuk így is állni 5-10 percet. Kikent tepsibe rakjuk, hústűvel megszúrkodjuk. 150 fokon sütjük kb. 30-35 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.