A sonkát szeletekre vágom, némi zsiradékon aranybarnára pirítom, majd papírtörlőre szedem. A visszamaradt zsiradékon üvegesre párolom a vékony szeletekre vágott vöröshagymát, majd hozzá adom a legyalult cukkinit, a paradicsomot, a zúzott fokhagymát, sózom, borsozom és 5-6 perc alatt megpárolom.
Az elkészült raguba 3 kis lyukat csinálok, ide ütöm a tojásokat, megszórom a már előre megpirított sonkával, belehelyezgetem a raguba a felszeletelt camambert, befedem egy fedővel és addig sütöm, míg a tojás ízlés szerinti állagú lesz.
Frissen aprított petrezselyem zölddel meghintve, forrón tálalom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.