Elkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez, és a tésztát nem túl puhára (al dente) megfőzzük benne. Leszűrjük, lecsepegtetjük.
Közben megtisztítjuk a zöldhagymát, a fokhagymát, apróra vágjuk. A sonkát apró kockákra vágjuk.
Felforrósítjuk együtt a vajat és az olajat, megpirítjuk benne a pórét és a fokhagymát. Hozzáadjuk a sonkát, a diót, és tovább pirítjuk. Ha szeretjük az erős ízt, keverjünk hozzá csípős paprikakrémet.
A tésztát összeforgatjuk a sonkás masszával, megszórjuk parmezánnal, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.