Elkészítés: Az élesztőt 1 dl langyos cukros tejben felfuttatjuk, és összeöntjük a tészta többi hozzávalójával. A tejből nem biztos, hogy szükség lesz a 2,5 dl-re, fokozatosan adjuk hozzá, hogy jól dagasztható tésztát kapjunk.
1 órát kelesztjük meleg helyen a tésztát, majd tenyérnyi kis lepényeket formázunk belőle egy kiolajozott tepsiben, sütőlemezen.
A tejfölt elkeverjük a sajttal, a zúzott fokhagymával, ízlés szerint megsózzuk, és megkenjük vele a tésztát. A tetejére apróra vágott sonkát és vékony szelet uborkákat teszünk. (Az uborkát uborkareszelővel szeletelem.)
180 fokos sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.