Elkészítés: A felvágottat, reszelt sajtot, tojást, tejfölt, majonézt, mustárt és a sót egy tálkában összekeverem. Előveszem az előre kisütött palacsintákat, és beletöltöm a tölteléket úgy, hogy a palacsinta közepére halmozok egy adagot. A palacsinta két szemközti oldalát felhajtom egymásra, majd ugyanígy felhajtom a másik szemközti oldalt is. Így egy szögletes kis csomagot kapok. Ezt a kis csomagot megforgatom a lisztben, a tojásban és a zsemlemorzsában. Forró olajban sütöm míg a bunda aranysárga lesz.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.