Előkészítés: A padlizsán végeit levágjuk, megmossuk, és hosszában kb. 16 vékony szeletre vágjuk, besózzuk. A mozzarellát lecsepegtetjük, és 8-8 szeletre vágjuk. A bazsalikomot leöblítjük, és leveleit letépkedjük.
Elkészítés: A padlizsánszeleteket leöblítjük, mindegyikre 1-1 szelet sonkát, mozzarellát és néhány bazsalikomlevelet fektetünk. Feltekerjük, és fogvájóval megtűzzük. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A paradicsomot felforrósítjuk, belekeverjük a fűszervaj felét. A szószt egy tűzálló tálba öntjük, rátesszük a tekercseket, és apróbb darabokban rászórjuk a maradék vajat. A sütőben kb. 15 percig sütjük. Friss, fokhagymás pirított bagettet kínáljunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 543 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.