Elkészítés: 25 dkg trappista sajtot beleteszünk annyi forrásban lévő vízbe, amennyi ellepi, majd a a sajtot levesszük a tűzhelyről, és lefedve 20 percig állni hagyjuk. 20 perc után tepsi nagyságúra elnyújtjuk a sajtot, és sonkaszeleteket rakunk rá.
A töltelékhez a főtt tojást és a lilahagymát felkockázzuk, fűszerezzük, összedolgozzuk a tömlős sajttal. A sonkára rásimítjuk a tölteléket, majd a sajtot szorosan feltekerjük.
Alufóliába csavarva 1 napig hűtőben pihentetjük, majd felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.