Előkészítés:
A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A savanyú káposztát (ha túl savanyú, vízzel átöblítjük) kinyomkodjuk, és kb. 3-4 cm-es darabokra aprítjuk.
Elkészítés:
Serpenyőben felforrósítjuk a vajat, beletesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a savanyú káposztát, megszórjuk sóval, borssal, őrölt köménnyel, és kb. 4-5 percig kevergetve pároljuk. A sonkaszeleteket kiterítjük, vékonyan bekenjük mustárral, elosztjuk rajta a savanyú káposztát, és összegöngyöljük. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Tűzálló tálat kivajazunk, egymás mellé fektetjük bele a sonkatekercseket. Mindegyikre egy szelet sajtot teszünk. A sonkatekercseket a sütőben kb. 5-8 perc alatt aranysárgára sütjük. Kivesszük a sütőből, megszórjuk pirospaprikával, és azonnal tálaljuk. Burgonyapüré illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.