Elkészítés: A jércemellfiléket besózzuk.
A vékony csíkokra vágott sonkát a sajtkrémmel, a beáztatott és kinyomkodott zsemlével, valamint a tojásokkal összedolgozzuk.
A vastag felüknél felszúrt jércemelleket a töltelékkel megtöltjük, a végüket hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük. Ezután 180 C-fokos sütőben, kb. 30 percig sütjük.
A rizst kevés sós vízben megfőzzük vagy
megpároljuk. A borsót olívaolajon megpároljuk, és a rizzsel összekeverjük.
A töltött jércemelleket felszeleteljük, és a rizibizi mellett elrendezzük, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.