Elkészítés: A kicsontozott karajt vékony szeletekre vágjuk, kicsit klopfoljuk, és pár helyen a széleket bemetsszük, majd sózzuk. A zúzott fokhagymát és a reszelt vöröshagymát, a mustárt és a pirospaprikát a sörbe keverjük. Ebben a pácban lefedve a hűtőben 1 napig érleljük a húst.
Másnap a hússzeleteket lecsöpögetjük, és teflon bevonatos serpenyőben forró vajon hirtelen mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd a páclevet ráöntjük, és abban puhára pároljuk.
Esetemben Habliliom brokkolikrémes rétesével tálaltam, nagyon ízlett a családomnak a párosítás, de tálalhatjuk vegyes zöldségkörettel és krumplipürével is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.