Elkészítés: A lecsepegtetett halfilét a kenyérszeletekkel megegyező méretű darabokra vágjuk, és besózzuk. Megkeressük szép mély serpenyőnket, a vajon megfonnyasztjuk benne a finomra vágott hagymát, felöntjük a sörrel, megborsozzuk. Fedjük le, és kis lángon, mintegy húsz perc alatt pároljuk meg. Közben igyuk meg a maradék sört, és pirítsuk meg a toastszeleteket.
Szűrőkanállal ügyesen emeljük ki a halszeleteket a párolóléből, és helyezzük rá a pirítósra. Dugjuk el valami meleg helyre, és foglalkozzunk egy kicsit a párolólével, vagyis öntsük hozzá a paradicsommártást, és erős tűzön forraljuk be a felére. A tejszínt alaposan keverjük el egy kevés liszttel, adjuk a mártáshoz, és forraljuk össze.
Vonjuk be vele a pirítóstalapzaton heverésző halainkat, és már tálalhatjuk is. Adjunk mellé sültkrumplit, valamint sört és rajnai rizlinget, kinek-kinek ízlése szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.