Elkészítés: A húst kockázzuk fel. A lisztet keverjük össze sóval, borssal, szerecsendióval. Forgassuk a húst a lisztbe. Két adagban pirítsuk meg a húst az olajban, majd tegyük félre.
A narancs levét facsarjuk ki, a héját reszeljük le. A maradék olajban a hagymát pároljuk üvegesre, adjuk hozzá a margarint. Ha felolvadt a margarin, tegyük bele a cukrot, és karamelizáljuk. Ha már jó a cukor, öntsük fel a narancs levével és a Guinness sörrel, tegyük bele a húst. Forraljuk kb. 10-15 percig, majd az egészet tegyük át egy jénai tálba, de a legjobb hozzá a római tál. Rakjunk bele pár babérlevelet, és lefedve tegyük 180 fokra előmelegített sütőbe kb. 2,5-3 órára (a hús puhulásáig). Időnként nézzünk rá, és ha szükséges, vízzel öntsük fel.
Steak burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.