Elkészítés: Az oldalast feldaraboljuk a csontok mentén. Sózzuk, borsozzuk, zsírral bőven kikent sütőtálba helyezzük. Piros Arannyal megkenegetjük, köménnyel megszórjuk, közé-köré tesszük a négyfelé darabolt vöröshagymát, a fokhagymagerezdeket, aláöntjük a sört, és 180 fokos sütőben fóliával lefedve pároljuk kb. 2,5 órát 180 fokos sütőben. Villával a húsba szurva ellenőrizzük, hogy megfelelően puhára párolódott.
A fóliát levesszük, a sütőt 200 fokra állítjuk, és pirítjuk oldalanként, ameddig piros-barnára sül, közben saját levével egyszer-kétszer meglocsoljuk.
Tálalás előtt kb. 10 percig pihentetjük, majd ízlés szerinti körettel tálaljuk. Esetemben hagymás tört burgonyával és céklasalátával tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.