Elkészítés: Az élesztőt fél deci langyos tejben, kis cukorral felfuttatjuk. Hozzáadjuk a liszthez, és a sóval + annyi langyos tejjel, amennyi szükséges, rétestészta állagúra kidolgozzuk. 4 cipót formálunk, azokat kerekre nyújtjuk, aztán megkenjük 6 dkg margarinnal. Mindegyiket 8 cikkre vágjuk, s kívülről befelé hajtogatva kifliket formálunk belőlük. Sütőlemezre helyezzük, vízzel megkenjük, köménymaggal megszórjuk. Meleg helyen 2 órát pihentetjük. Forró sütőben 10-15 perc alatt pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.