Elkészítés: A császárhúst nagyon vékony csíkokra vágjuk, és közepes tűzön folytonosan kevergetve kiolvasztjuk a zsírját. Rátesszük a megtisztított és felkarikázott vöröshagymát. Folyamatosan üvegesre fonnyasztjuk, majd a tűzről levéve belekeverjük a pirospaprikát.
Azonnal ráöntünk 2 evőkanál vizet, összekeverjük és beletesszük a megtisztított, vastagabb szeletekre vágott gombát. Megsózzuk, borsozzuk, fedővel letakarva puhára pároljuk. 10 perc múlva belerakjuk a karikára vágott
zöldséget, a kockára vágott burgonyát, a felszeletelt zöldpaprikát. Beleszórjuk a gyömbért, az ételtízesítőt, a zúzott fokhagymát.
Ráöntjük a sört és még 1,5 liter vizet. Lassú tűzön puhára főzzük. Beletesszük a kockára vágott paradicsomot, néhány percig még főzzük.
10 perc pihentetés után fogyasztható. Én apró daragaluskát is szoktam hozzá adni betétnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.